خبرویژه

یک اصلاح‌طلب فراری می‌گوید روشنفکران غربگرا سعی می‌کنند به هر قیمت به جمهوری اسلامی حمله کنند و از خود قهرمان بسازند اما آنها مسئولیت‌پذیر نیستند.

به گزارش مشرق، «کیهان» در  ویژه های خود نوشت:

گویانیوز در مطلبی به قلم «اکبر-گ»، به موج‌سواری محافل ضدانقلاب به بهانه مرگ کودک ۸ ماهه (بنیتا) در ماجرای ربایش یک خودرو اشاره کرد و نوشت: برخی محافل نوشته‌اند: «سپاه پاسداران مدعی تأمین امنیت ایران، به جای حضور در سوریه، به فکر تأمین امنیت کودکانی چون بنیتا باشد».


پرسش: اگر سپاه در سوریه و عراق حضور نداشت، آیا چنین وقایعی در جامعه ایران رخ نمی‌داد؟ آیا در جمهوری اسلامی پیش از حضور نظامی در منطقه، چنین مسائلی رخ نمی‌داد؟ آیا در دوران پهلوی چنین مسائلی رخ نمی‌داد؟


حضور سپاه در سوریه علت این‌گونه رویدادهای غم‌انگیز است یا با آن‌ها همبستگی دارد؟ نه تنها سخن گفتن از رابطه علی ناموجه است، بلکه مدعیان حتی قادر نخواهند بود که میان این دو رخداد- حضور نظامی در منطقه و کودک ربایی- نوعی همبستگی نشان دهند.


وی می‌افزاید: بگذارید با استناد به تجربه دیگری مدعا را روشن سازم. آمریکا قدرتمندترین کشور جهان، بزرگترین تولید‌کننده علم جهان، دارای برترین دانشگاه‌های جهان، بهترین موسسات تحقیقاتی، قوانین خوب درباره حقوق کودکان و آموزش فوق العاده به والدین و کودکان در مورد مراقبت از آنان است. با این همه، به شواهد و قرائن زیر درباره آسیب‌هایی که به کودکان این کشور رسیده و می‌رسد، توجه فرمائید:


الف- بر اساس آمار وزارت دادگستری آمریکا، که توسط «مرکز ملی‌ بچه‌های گمشده و سوء‌استفاده شده» گزارش شده، هر سال به طور متوسط ۸۰۰ هزار کودک و نوجوان در آمریکا گم می‌شوند. از این تعداد سالی‌ حدود ۲۰۳ هزار کودک و نوجوان را اعضای فامیل خود آن کودکان و یا نوجوانان می‌‌دزدند. حدود ۵۸ هزار نفر نیز برای سوء استفاده جنسی‌ ربوده می‌شوند. ۵۴۰ هزار بقیه نیز یا توسط خانواده‌های خود از خانه بیرون انداخته می‌شوند و یا خود به دلایل مختلف از خانه فرار می‌کنند. اکثریت عظیم این‌ها در فاصله کوتاهی پیدا می‌شوند، ولی‌ سالانه حدود هفت هزار کودک و نوجوان نیز دزدیده می‌شوند که تا مدت‌های طولانی‌ پیدا نمی‌شوند.


ب- به گزارش سی‌ان‌ان ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، براساس آمار اف‌‌ بی‌ ای‌، تا پایان سال ۲۰۱۶، ۳۳/۷۰۶ کودک و جوان (کمتر از ۱۸ سال) در آمریکا گم شده‌اند که پرونده آن‌ها هنوز (پس از سال‌ها) باز است.


پ- بر طبق گزارش وزارت بهداشت و خدمات انسانی‌ آمریکا در سال ۲۰۱۰، ۲۰ درصد دختر‌ها و ۵ الی ۱۰ درصد پسر‌ها در دوران بچگی‌ مورد سوء استفاده جنسی‌ قرار می‌گیرند. به ۱.۶ درصد بچه‌ها بین سن ۱۲ تا ۱۷ تجاوز شده است. ۲۰ درصد خانم‌های بالای ۲۱ سال و ۵ الی ۱۰ درصد آقایان در همان حدود سنی گفته‌اند که یک مورد آزار جنسی‌ ‌را از دوران بچگی به یاد می‌‌‌آورند.


ت- به گزارش سی‌ان‌ان ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ ، هر سال ۱۳۰۰ کودک (زیر ۱۳ سال) توسط تفنگ و دیگر اسلحه‌ها کشته می‌شوند.


ث- هر روز در آمریکا، (۱) ۷ کودک (زیر ۱۳ سال) یا نوجوان (زیر ۲۰ سال) توسط تفنگ کشته می‌شوند؛ (۲) ۴۱ بچه یا نوجوان در همان حدود سنی با اسلحه مجروح می‌شوند، و (۳) ۱۹۰۳ بچه یا نوجوان در همان حدود سنّی یا مورد سوء استفاده قرار می‌گیرند، و یا مورد غفلت قرار می‌گیرند.


گویانیوز خاطر نشان کرد: روشنفکر دوست دارد قهرمان شود. به عکس جوامع غربی، هزینه قهرمان شدن در جامعه ما زیاد نیست. اینک جمهوری اسلامی مسئول همه مشکلات قلمداد می‌شود. اما این مدعا نادرست است.اگر مرد  فاسدی همسرش را کتک زد، می‌گوئیم تقصیر جمهوری اسلامی است و به فرهنگ مردسالار طولانی مدت جامعه‌مان توجه نمی‌کنیم. ما از مرگ بنیتا هم برای قهرمانی خودمان استفاده می‌کنیم. آن را هم به گردن جمهوری اسلامی و سپاه و حضورش در سوریه می‌اندازیم. اما اصلا توجه نمی‌کنیم که مردم خودشان در این موارد تا چه اندازه مسئول و مقصرند.


می‌توان حضور نظامی سپاه در سوریه و عراق را مستقلا نقد و رد کرد. دولت آمریکا بیش از همه در فجایع منطقه نقش داشته است اما فقط روشنفکر وقتی قهرمان می‌شود، که تنها و تنها جمهوری اسلامی را عامل همه این فجایع قلمداد کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • AU ۰۸:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۰
    20 0
    مرحبا بر همه انسانهای متعهد و وطن پرست. پاراگراف آخر خیلی سنجیده گفته شده و معتقدم احساسات هر انسان حقیقتجو و آزاده ای رو برانگیخته میکنه. آرزو میکنم در این مراحل حساس تاریخ و تمدن، همه مردم ایران قادر به ادراک و استدلالهای از این دست باشند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس